Ervaringen met Truvatus: degelijk alternatief voor PayPro


Sinds eind april 2013 is er Truvatus, een alternatief voor PayPro waarbij je het geld van de verkopen onmiddellijk op uw rekeningen ontvangt...

Truvatus biedt de mogelijkheid aan om pdf's online te verkopen waarbij het geld rechtstreeks in uw paypal account of op uw bankrekening terecht komt. De gegevens van de koper worden bovendien op elke pagina van de pdf afgedrukt. Er is ook geïntegreerde affiliate software. Wie gebruik maakt van Truvatus betaalt alleen als er ook werkelijk een product verkocht wordt.

Deze video toont de mogelijkheden van het platform:

Truvatus - Handling Online Sales from Truvatus on Vimeo.

Naast de kostprijs per download (1 euro tot 0,5 euro afhankelijk van het aantal sales) moet de gebruiker ook zelf de kostprijs van de betalingsprocessor betalen. Paypal wordt standaard aangeboden, iDEAL en Bancontact / Mister Cash kan op aanvraag geïnstalleerd worden voor uw bankrekening. Aan eenvoudige overschrijvingen is uiteraard geen kostprijs verbonden. Zelfs rekening gehouden met deze extra kosten is Truvatus nog stukken goedkoper dan Paypro.

De applicatie is erg eenvoudig in gebruik en u kan deze gratis uittesten. U betaalt namelijk alleen maar als er een verkoop plaatsvindt.

Kies de beste email marketing software voor uw situatie

Er zijn natuurlijk diverse manieren om uw eigen mailinglist te bereiken. Bij een kleine mailinglist kan zelfs uw gewone email client volstaan. Maar als uw mailinglist zichzelf begint uit te breiden, dan botst u al snel op de limieten van de gewone email software. In dat geval moet u beroep doen op gespecialiseerde software om nieuwsbrieven naar grote groepen ontvangers te versturen. We bekijken enkele van de beste en bekendste online mailinglist diensten: Your Mailinglist Provider, Get Response and Aweber.

Lees meer >>