Hoe snel een eigen webwinkel starten?


Hoe ga je tewerk als je snel een webwinkel wil maken? Zelfs zonder enige voorafgaande kennis kan je dit in enkele dagen klaarspelen...

De Nederlandse online winkels gaan in 2013 richting de 10,5 miljard euro omzet, wat een groei van 8 procent zal zijn. De verkoop van fysieke producten zit met 11% in de lift, diensten en reizen groeien met 6%. Enkele grote en opvallende segmenten: reizen (+12%), kleding (+14%), speelgoed (+24%), muziek (+18%), computerhardware (+17%) enz. (Bron: Emerce).

Ook in België is de e-commerce in vijf jaar tijd verdrievoudigd. De Belgen hebben op enkele jaren tijd een forse inhaalbeweging gemaakt en zijn nu bij de grootste shopppers uit Europa.

Geen wonder dus dat vele mensen nadenken over een eigen webwinkel. In vergelijking met een traditionele winkel liggen de investeringskosten vaak veel lager. Maar hoe start je makkelijk met een eigen webwinkel als je hier weinig van af weet? Voor een verbluffend lage eenmalige prijs van een kleine 100 euro kan je nu de eNJee video cursus kopen die je wegwijs maakt. Enkele jaren geleden betaalde je makkelijk 500 euro voor een gelijkaardig product, dat destijds wel voornamelijk als ebook en minder als videocursus werd gepresenteerd.

Uitgebreide online video cursus

De eNJee Cursus is een zeer uitgebreide online video cursus die meer dan 10 uur aan HD video materiaal bevat. Zo verwerf je de benodigde kennis om een eigen betaalbare professionele website/webwinkel op te zetten. De cursus is werkelijk voor iedereen gemaakt, zelfs zonder enige technische kennis zet je na enkele dagen een complete webwinkel op. Je kijkt letterlijk mee over de schouder van de docent. Klik hier voor de eNJee Cursus.

Kies de beste email marketing software voor uw situatie

Er zijn natuurlijk diverse manieren om uw eigen mailinglist te bereiken. Bij een kleine mailinglist kan zelfs uw gewone email client volstaan. Maar als uw mailinglist zichzelf begint uit te breiden, dan botst u al snel op de limieten van de gewone email software. In dat geval moet u beroep doen op gespecialiseerde software om nieuwsbrieven naar grote groepen ontvangers te versturen. We bekijken enkele van de beste en bekendste online mailinglist diensten: Your Mailinglist Provider, Get Response and Aweber.

Lees meer