Website laten maken door een professionele webdesigner


Je wilt een website laten maken door een professionele webdesigner. Op internet zijn er verschillende webdesigners te vinden, alleen ze zijn lang niet allemaal even goed. Als je wilt dat je website een mooi en professioneel design heeft, moet je echt op een aantal dingen letten bij de keuze van een webdesigner. Hieronder lees je enkele tips.

Bekijk hoe de website van de designer eruit ziet

De website van de designer geeft een duidelijke weerspiegeling van zijn of haar professionaliteit. Kijk of het design van de website er professioneel en modern eruit ziet, of de teksten goed zijn geschreven en of de navigatiestructuur duidelijk is. Matchen de kleuren met elkaar? Is er voldoende afwisseling tussen beeld en tekst? Wat voor cijfer zou je de website geven? Deze vragen helpen je bij het bepalen van de professionaliteit van de website.

Bekijk de websites die de designer heeft ontworpen

De meeste webdesigners hebben een bepaalde pagina op hun website waar je kunt zien welke websites ze eerder hebben ontworpen. Je kunt deze websites analyseren aan de hand van de punten die je ook hebt gebruikt voor de website van de designer. Als je deze websites er mooi uit vindt zien, kun je bij die webdesigner je website laten maken.

Zoek recensies op van de webdesigner

In de meeste gevallen is een website laten maken niet goedkoop en je wilt van tevoren waarschijnlijk wel weten of je niet wordt opgelicht. Zoek daarom recensies op van de desbetreffende webdesigner. Zo kun je zien of deze persoon inderdaad zijn of haar afspraken nakomt en of het een professionele webdesigner is die websites levert met een mooi design. Recensies kun je vaak op de website van de designer vinden en anders kun je deze opzoeken via Google.

Kies de beste email marketing software voor uw situatie

Er zijn natuurlijk diverse manieren om uw eigen mailinglist te bereiken. Bij een kleine mailinglist kan zelfs uw gewone email client volstaan. Maar als uw mailinglist zichzelf begint uit te breiden, dan botst u al snel op de limieten van de gewone email software. In dat geval moet u beroep doen op gespecialiseerde software om nieuwsbrieven naar grote groepen ontvangers te versturen. We bekijken enkele van de beste en bekendste online mailinglist diensten: Your Mailinglist Provider, Get Response and Aweber.

Lees meer