Vergelijking YMLP, Aweber en Get Response

Your Mailinglist Provider, Get Response en Aweber bieden allen gelijkaardige en betrouwbare software aan om elektronische nieuwsbrieven te versturen naar een massa abonnees. Lees meer over deze mailinglist diensten. Deze 3 diensten zijn qua basis functionaliteit aan mekaar gewaagd. Laten we daarom even de prijszetting van deze diensten vergelijken.

Om een vergelijking mogelijk te maken nemen we aan dat je 4 emails per maand wenst te sturen naar jouw mailinglijst.

Abonnees /
Emails per maand
YMLP
Prijs per maand
Get Response
Prijs per maand
Aweber
Prijs per maand
500 Abonnees /
2 000 Emails
€ 7,5 / € 10 met alle statistieken €12 / statistieken inbegrepen $19 / statistieken inbegrepen
1 000 Abonnees /
4 000 Emails
€ 15 / € 20 met alle statistieken €12 / statistieken inbegrepen $29 / statistieken inbegrepen
2 500 Abonnees /
10 000 Emails
€ 22,50 / € 35 met alle statistieken €20 / statistieken inbegrepen $29 / statistieken inbegrepen
5 000 Abonnees /
20 000 Emails
€ 30 / € 50 met alle statistieken €35 / statistieken inbegrepen $49 / statistieken inbegrepen
10 000 Abonnees /
40 000 Emails
€ 60 / € 100 met alle statistieken €50 / statistieken inbegrepen $69 / statistieken inbegrepen
25 000 Abonnees /
100 000 Emails
€ 100 / € 175 met alle statistieken €120 / statistieken inbegrepen $149 / statistieken inbegrepen

Je kan zien dat zowel YMLP, Get Response als Aweber de goedkoopste software kan zijn, afhankelijk van jouw specifieke noden. Your Mailinglist Provider is de goedkoopste aanbieder voor de kleinere mailinglijsten. YMLP kan ook goedkoper zijn als je geen nood hebt aan geavanceerde statistieken (misschien niet noodzakelijk als je geen bedrijf leidt). YMLP is ook erg goedkoop als je niet zo vaak gaat emailen. Hun prijszetting is namelijk gebaseerd op het aantal emails per maand. YMLP wordt al snel veel duurder dan de andere twee aanbieders als je een omvangrijke mailinglist hebt die je dagelijks gaat mailen én waarvan je alle statistieken wil raadplegen.

Get Response en Aweber bieden beiden onbeperkt emailen aan. Hun prijszetting wordt gebaseerd op het aantal emailadressen in jouw lijst. Belangrijk voordeel is dat alle geavanceerde statistieken in elk tariefplan zijn inbegrepen. Bij YMLP moet je hiervoor extra betalen en zeker bij grotere mailinglijsten ga je bij YMLP dan veel meer betalen dan bij de overige twee aanbieders.

Als je heel vaak gaat mailen naar jouw mailinglist, dan is Aweber of Get Response dus de goedkoopste oplossing voor jou, waarbij Get Response duidelijk veel goedkoper is dan Aweber. Bovendien is de website van Get Response ook beschikbaar in het Nederlands.

Als extra zakelijke diensten zoals webinars, SalesForce integratie of automatische marketing voor jou belangrijk zijn, dan komt Get Response duidelijk als winnaar uit de bus!

Kies de beste email marketing software voor uw situatie

Er zijn natuurlijk diverse manieren om uw eigen mailinglist te bereiken. Bij een kleine mailinglist kan zelfs uw gewone email client volstaan. Maar als uw mailinglist zichzelf begint uit te breiden, dan botst u al snel op de limieten van de gewone email software. In dat geval moet u beroep doen op gespecialiseerde software om nieuwsbrieven naar grote groepen ontvangers te versturen. We bekijken enkele van de beste en bekendste online mailinglist diensten: Your Mailinglist Provider, Get Response and Aweber.

Lees meer